Fredsuppdrag 024

Säg att du tycker om minst 10 personer i smyg idag, för dig själv. Du ska inte veta vilka de är utan i smyg tänka fina tankar om minst 10 främmande personer du möter under dagen. Lycka till som hemlig fredsagent. #fredsuppdraget

Annonser

9 thoughts on “Fredsuppdrag 024

 1. Kan bara hålla med Julia ovan… ett av de trevligaste uppdragen att utföra. Kommer fortsätta bära med mig detta uppdraget då det lägger fokus på det positiva istället för det negativa vilket är så lätt annars 🙂
  /Agneta

 2. Underbart men är det inte dags att höja ribban ordentligt och även publicera uppdragen på engelska…. ? I väntan på det så översätter jag valda uppdrag till mina engelsk tsldnde vänner.

  • Hej och tack för din kommentar! Ribban är hög för vissa en dag, låg för andra en dag…men visst blir jag mer utmanande.,..bara vänta:-)
   MEN visst så tänker jag mycket på att göra det på engelska, har reggat domän och förberett men något håller mig lite tillbaka. Jag gör ju detta helt vid sidan om allt annat i mitt liv och just nu tar det mycket härlig tid att ex. svara på alla kommentarer och få vara med att möta alla fredsutvecklare. Även arbetet med skolor tycker jag är hur spännande som helst. Det jag är rädd för om jag släpper det på engelska just nu är att jag inte kommer att ha tid att följa upp. Men jag inser att det lär nog bli en engelsk variant snart…måste bara känna in först:-) Måste hitta en bra lösning, kom gärna med ideér på detta:-)
   Kram/Micke

 3. Hej Micke! När jag läste uppdrag tänkt jag – Hur lätt som helst! Ha!Ha! Lurade!
  Det var verkligen intressant att upptäcka om hur det avvikande kalla på ens uppmärksamhet, men inte det vardagliga. Man titta på men för det mesta ser man inte.
  . Jag sa jag tycker om dig till människor som hade snälla ögon och tittade i ögonen tillbaka.
  . Jag sa jag tycker om dig till människor som gick med ett leende – goda minne!?
  . Jag sa jag tycker om dig till människor som såg plågade, stressade ut. De som springer efter livet ( hoppas de hittar vad de är ut efter).
  . Jag sa jag tycker om dig till en utliggare som jag har sett på stan i många år och som har en som stolthet och dignitet som jag alltid har beundrade. Han be inte om ursäkta för att han finns.
  . Jag sa jag tycker om dig till min älskade med ord. Man ta för givet att den andra vet om det. Det lånade sig, jag fick tillbaka + en puss.
  . Jag tycker om dig Micke! Tack för uppdraget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s