Fredsuppdrag 059

Sprid minst 3 stycken lappar idag på olika ställen med vackra texter på. Du författar de själv! För inspiration, ”Du är betydelsefull!”, ”Ta hand om dig idag!” ”Livet pågår just nu, ta vara på denna sekund!” ”Njut av dagen” #fredsuppdraget

Annonser

5 thoughts on “Fredsuppdrag 059

 1. Har författat mina 3 och placerat 2 av dem… men en fjärde kom till mig när jag lämnade sonen på förskolan idag ”Ett litet leende kan ha stor betydelse” – sonen var sjuk igår och när vi kom på gården vinkade bästa kompisen i förnstret och log med hela kroppen 🙂

 2. Hej, vi fick tips om dig och ditt arbete på Webbstjärnan genom att någon tipsade om att du borde få Webbstjärnans lärarpris. Vilket i sig är kul, och vill gärna att du ska vara en av de lärare som vi kan få visa upp för juryn och att du kanske bli nominerad. Men för att du ska kunna bli nominerad så måste du vara med i Webbstjärnan och jag tycker att du ska anmäla den här och dina andra webbplatser till Webbstjärnan, ni kan vara med och tävla och dina elever får diplom som ett intyg på deras kunskaper i Webbspublicering. Du som lärare kan få hjälp och stöd.
  Allt vi kräver för att du ska kunna vara med och tävla är att du lägger upp vår logga på första sida och att du gör en om-sida.
  Det kostar inget att vara med i Webbstjärnan och du kan anmäla befintliga webbplatser så som de är.

  Med förhoppning om att du tillsammans med dina elever ska delta i Webbstjärnan! /kristina

  • Hej och oj va glad jag blir!! Grejen är ju att jag just nu inte jobbar som lärare.
   Däremot träffar jag mängder av lärare och elever då jag är ute och hälsar på på bla skolor.
   Och i och med detta antar jag att jag inte kan vara med i er tävling, känner mig däremot hedrad över att någon har tipsat. Kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s