Fredsuppdrag 116

Hoppa 30 hopp på ett ben idag. Om du inte kan det rent fysiskt så sitt bara på en stol och räta på ryggen 30 gånger i lagom takt 🙂 Känner du motstånd? Fundera på hur och varför? #fredsuppdraget

Annonser

15 thoughts on “Fredsuppdrag 116

 1. Oj, oj, oj vilken bra balans du har Gustav. Hur går det för mamma Carina?
  Nu ska Bibi 61 hoppa, undrar om jag fixar det. Tror att jag hoppar 30 hopp på varje ben annars får jag nog lite obalans under dagen.

  Kramis till alla er hoppande vänner

  Bibi

 2. Hej igen Micke!

  Vet inte hur jag ska nå dig för att säga detta, så jag använder mig av detta sättet.
  Har du hört talas om Sudbury Valley School i Usa, Som grundades 1968. Finns nu i flera europeiska länder. Jag tror att vårt grannland Danmark har den formen. Det finns många små videofilmer om skolan, där både anställda och barn berättar hur dom har det och hur den funkar. Själv läste
  jag om den för ett par år sedan. Tycker att det verkar vara en spännande form. Sedan upptäckte jag att det fanns en man här i Sverige som heter Jim Whiteford som startat en blogg och en stiftelse (intresseförening) för just en sådan skola här i Sverige. Vad vill jag nu med detta. Jo om du har lust kan du väl kolla vad du tycker om denna form och skriva det till mig.

  (Ibland hoppar jag lite hit och dit)

  kramis igen Bibi

 3. Gustaf avslutar kvällen med många goa hopp till…. han ville att jag skulle säga att han hoppat 2 miljoner hopp…. 🙂 Jag är övertygad om att han skulle fixa detta…… God natt kära vänner….

 4. Dagens fredsuppdrag genomförde jag tillsammans med sonen 5,5 år! Vi sitter ofta vid frukostbordet när det ”plingar” till i mobilen… han säger då: Nu kom ett nytt fredsuppdrag, undra vad vi ska göra idag?
  Ibland pratar vi om dem tillsammans och ibland genomför vi dem tillsammas.
  /Agneta

 5. Först och främst måste jag säga att jag älskar dessa uppdrag! På vår skola ingår det numera i
  morgonrutinen att kolla dagens uppdrag:-) För det andra; det var jobbigare än jag hade kunnat tro att hoppa 30 enbenshopp!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s