Fredsuppdrag 152

Om du skulle vara en karusell/attraktion på ett tivoli, vilken skulle du vara då? #fredsuppdraget

Annonser

12 thoughts on “Fredsuppdrag 152

 1. Hmm, det tog ett tag och jag fick fundera ganska länge, men sen kom jag på det. Jag har en absolut favoritattraktion på Liseberg som heter Kållerado! Den är jag! Snurrig, fartig, galen och så jäkla rolig! Jag personifierad!

  Kållerado är som forsränning ungefär. Superrolig attraktion och en av de få jag kan åka. (2 diskbråck i nacken samt en whiplash gör det svårt att åka det mesta)

  Ha en underbar Torsdag

 2. Så här på direkten tänker jag mig att jag är lustiga huset (Gröna Lund Stockholm står modell),lite galet skrattigt och man vet inte riktigt vad nästa rum innehåller förrän man kommit in i det. Där finns både ljusa och mörka rum. Runda och fyrkantiga, sneda och vinda. Slutet med flygande mattan får stå för fart resande och frihet.

  Önskar nu alla en skön ny dag.

  Varma kramar Bibi

 3. Det jag längtar efter finns ännu inte: Kanske ett pariserhjul, så att man får överblick, och där varje säte har en egen mjuk dansrörelse; Som att dansa mjukt och tyndlöst …

 4. Vi genomförde dagens uppdrag i bilen på väg till syrrans student… jag skulle vara Tornado, mamma skulle vara Jukebox, lillebror skulle vara Farfars bilar, lillasyster skulle vara barnkarusellen med hästar och 6-åringen ville våra den svarta bergochdalbanan – alla på Liseberg som ligger närmast oss 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s