Fredsuppdrag 366

Skapa ett alldeles eget Fredsuppdrag och låt detta uppdrag bli ett tecken inför det nya året 2013! Tack för detta år och ta hand om dig.
Kram/Micke
#fredsuppdraget

Annonser

9 thoughts on “Fredsuppdrag 366

 1. Tack Micke för ditt engagemang under hela 2012. Trots att jag inte kommenterar, läser varje dag och försöker så gott jag kan att göra dagens uppdrag. Din bok ligger i sängbord och är mer en läst och lånade (bara korta perioder). Kommer inte ihåg om jag har tackade dig för den, om inte blir ett stort T A C K nu. Hoppas att 2013 blir ett år med allt gott för dig och din familj, och mycket succé med Fredsuppdrag och allt annat som du ge dig i kast med. Som man säger ”fred börja med en själv”, är man i harmoni med sig själv är man med världen. Stor kram, Iara

 2. Hej Micke! Jag snubblade över fredsuppdraget för några dagar sedan av en slump eller kanske inte ändå. Tack för den inspiration och kreativitet du ger. Ska definitivt göra fredsuppdrag varje dag 2013!
  Gott nytt år och god fortsättning med det fina och braiga Du står för.
  /Malin

 3. Stort Varmt Tack för året som gått med dina fina fredspåhitt. Visst är det så att freden börjar inom mig och behöver näring var dag. Den näringen har du hjälpt till med att ge. Fortsätter nu min egen fredsvandring genom detta nya år. Tacksamheten ska få ta stor plats i mig i år, så ännu en gång VARMT TACK.
  Önskar nu dig, din familj och ”storfamiljen” ETT FANTASTISKT NYTT FREDSÅR.
  #Bibi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s